H ISO φόρεσε τα φθινοπωρινά της!

Η εταιρεία ISO , υποδέχεται το Φθινόπωρο με μια ολοκαίνουργια κολεξιόν.

Glamourous 70’s φλερτάρουν παράλληλα με γραμμές από τα 60’s. Μουσελίνες, βελούδο, σουέτ και κρεπ δένουν με δαντέλες και πλεκτά. Floral και γεωμετρικά σχήματα σε υφάσματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε χρώματα από το μπορντό που κολακεύει όλες τις γυναίκες στο κάμελ, το αιώνιο μαύρο, και από το σοκολά στην πάπρικα. Περίτεχνα δεσίματα και cutouts σχήματα, είναι τα must της σεζόν.

_MG_6674-copy

_MG_6567-copy

_MG_6774-copy

_MG_6736-copy

_MG_6712-copy

 

LB_MG_9382-copy

_MG_9426-copy

Στα καταστήματα ISO αλλά και στο eshop μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εβαζέ miniskirts, hot shorts, μακριά φορέματα, καμπάνες παντελόνια, παντελόνια σε ίσια γραμμή, και υπέροχα κοντά φορέματα που καλύπτουν κάθε τύπο γυναίκας, και θα ανανεώσουν ολοκληρωτικά το στυλ σας!

blog

Θηλυκά κομμάτια, άλλοτε με edgy στοιχεία όπως μεταλλικά κουμπιά ή κρόσσια και άλλοτε με girly επιρροές όπως μεγάλες ζώνες ή φολκλόρ τρέσες μας παραπέμπουν στην θρυλική janis joplin και τα παιδιά των λουλουδιών, σε μια νέα εκδοχή … Πιο φρέσκια και πιο ευέλικτη! Ότι πρέπει για τις πρώτες βροχές και το υπέροχο κλίμα του Ελληνικού φθινοπώρου!

Enjoy!

_MG_9465-copy

Leave a Reply